Zatvoriti

Prijavite se i počnite kupovati

lock and key

Prijavite se u svoj račun

Account Login

Da li ste zaboravili lozinku?

Identifikacijske narukvice koje se mogu tiskati na laserskom pisaču 3/4"

U ponudi imamo jedinstvenu vrstu identifikacijskih narukvica koje omogućuju klijentu da urade otisak prema njegovim zahtjevima izravno na normalnom laserskom pisaču. Identifikacijske narukvice su izrađene od posebnog materijala otporavajućeg temperaturi cilindara u laserskom pisaču. Narukvice se mogu tiskati na crno-bijelom ili obojenom laserskom pisaču. Naravno, na narukvicima je sigurnosni ljepljivi dio osiguravajući jednokratnu upotrebu. Narukvice isporučuju se u bijeloj boji sa širinom od 3/4 "tako, da odgovaraju širini standardnog laserskog pisača.

Identifikacijske narukvice LASER

Identifikacijske narukvice koje se mogu tiskati na laserskom pisaču potpuno su vodootporne, čvrste i neće puknuti niti se rastezati. Naše identifikacijske narukvice za tiskanje na laserskom pisaču su opremljeni vrlo jakim ljepilom i sigurnosnim odsječakom, što iznemogućava njeno ponovno korišćenje i prijenos na drugu osobu. Narukvice su dostupne u bijeloj boji i duge su 25 cm (10") i 1,87 cm (3/4") široke i postepeno se numeriraju.
Identifikacijske narukvice koje se mogu tiskati na laserskom pisaču je moguće tiskati direktno kod vas, na bilo kojem laserskom pisaču obojene i crno-bijele.
Gdje je prikladno da se koriste identifikacijske narukvice?
disko, zabavni parkovi, vodeni parkovi, izložbe, festivali, noćni klubovi, barovi, koncerti, događanja, restorani, konobe, sportska događanja, hoteli, moteli i odmarališta, turistička centra, golfska centra i kampovi, vjerske organizacije, reklamne agencije, televizijske i radio stanice, igrališta, fitness centra, sportski klubovi, muzeji, stadioni, vrtići, škole, sveučilišta/univerziteti, boćarski klubovi, lječilišta, klinike, wellness centra, bolnice
Činjenice o identifikacijskim narukvicama tiskanim na laserskom pisaču

  • Materijal: Plastika pogodna za tiskanje na laserskom pisaču
  • Veličina: 255*18,75 mm
  • Pakiranje: 1000 komada / kutija
  • Numeriranje: Numeriranje kao standard
  • Boje: dostupno u bijeloj boji
  • Na lageru: Da
  • Minimalna kupnja: 100 ks / komada
  • Potiskanje: Može se tiskati na bilo kojem laserskom pisaču

Identifikacijske narukvice za tiskanje na laserskom pisaču

 
100 - 1000 kom
1000 - 10000 kom
10000 - 30000 kom
30000 i više kom
Narukvice Laser 3/4"

0.5 Kn.

0.45 Kn.

0.4 Kn.

0.35 Kn.

Na lageru    
Cijene za 1 kom bez PDV-a 20 %


L001 Laser printable Narukvice 3/4" bijela

  Dodaj u košaricu